دات نت نیوک
X

خدمات پرستاری از کودک در منزل

4 نکته مهم برای پرستاری از کودکان مبتلا به اوتیسم

رتبه بندی این مطلب:
5.0

1. واکنش‌های کودک هنگام عصبانی شدن

ویژگی اصلی افراد مبتلا به اوتیسم نقص یا عدم توانایی در برقراری ارتباط است. بسیاری از کودکان که مبتلا به اوتیسم هستند با اطرافیان خود ارتباط خوبی برقرار نمی‌کنند و نمی‌توانند کلمات را به سادگی به کار ببرند. پرستار کودک باید اطلاعات زیادی راجع این بیماری و مشخصات کودکان مبتلا به اوتیسم را داشته باشد تا بتواند علاوه بر نگهداری و مراقبت از این کودکان نقش درمانی برای آنها هم داشته باشد. ممکن است کودک شروع به صدای خاصی بکند، بدود یا هرگونه رفتار غیر‌عادی از خود نشان دهد. رفتار‌هایی که در حین پرستاری کودک باید مراقب آن‌ها بود و عکس‌العمل‌های لازم را از والدین بپرسید. 

2. چه ابزاری به درمان بیماری کودک کمک می‌کند؟

برخی از خانواده‌ها ممکن است از ابزار غیر معمولی استفاده کنند تا کودک خود زودتر از این بیماری نجات پیدا کند اما این کار اشتباه است شما باید بدانید در هر زمانی چگونه با اون شرایط برنامه ریزی کنید. پرستار باید در مورد هریک از دستگاه‌ها بپرسد. از کدام یک از آنها در پرستاری کودک به طور معمول استفاده می‌شود و هر یک در شرایط خاص کاربرد دارد. در صورتی که والدین روش خاصی برای استفاده از ابزارها دارند و یا ترکیب خاصی از دستگاه‌ها عملکرد بهتری دارد، پرستار باید از آنها مطلع شود.

برای دریافت مشاوره‌های مربوط به انتخاب پرستار کودک می‌توانید به‌صورت شبانه روزی
با شماره : 28111066-021 تماس حاصل فرمایید و رایگان از مشاوران ما راهنمایی بگیرید.

3. بازی کردن با کودک

پرستار تنها وظیفه مراقبت و نگهداری از کودک شما را ندارد بلکه باید او را آرام و شاد کند. پرستار کودک نباید موجود سرد و بی روحی باشد باید به فکر این باش که ممکن است چه چزهایی هیجان کودک را بالا ببرد. پرستار باید مراقب رفتار خود باشد هر رفتار غیر منتظره از سوی پرستار می‌تواند عواقب جبران ناپذیری برای کودک داشته باشد. پرستاران کودکان مبتلا به اوتیسم باید این نکته را به یاد داشته باشند که رشد ذهنی کودک با سن او متفاوت است. بنابراین به این‌که یک بازی نسبت به سن کودک بسیار بچه‌گانه است اهمیت ندهید. بازی در حین پرستاری کودک باعث می‌شود که کودک توانایی‌های لازم را تقویت کند.

4. زیر نظر گرفتن رفتار کودک

اگر کودک شما به هر دلیلی تغییر رفتار کرد بدانید و آگاه باشید که از چه مشکلی رنج می‌برد. اگر عصبی بود یا با هیچکس ارتباطی برقرار نمی‌کرد، پرستار کودک باید راهی برای بهبود وضعیت کودک بیابد. یک دفترچه‌ی یادداشت به همراه داشته باشد و در صورت نیاز نکات را یادداشت کند. رفتار غیر عادی کودک، دلیل آن و راه حل احتمالی آن را یادداشت کند. پیگیری رفتار کودک کمک می‌کند تا استراتژی بهتری برای پرستاری کودک باشد. کودکان دچار اوتیسم بسیار کنجکاو هستند. پرستاری کودک مبتلا به اوتیسم می‌تواند بسیار جالب باشد، دقیقا مثل پرستاری کودک سالم. فقط خود را آماده نگه‌دارید تا در هر شرایطی کودک را آرام کنید.



شما می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز با مشاوران ندای سلامت با شماره 28111066-021 تماس بگیرید و خدمات مورد نیاز خود را از ما درخواست کنید و به صورت رایگان مشاوره بگیرید.

Print

تعداد نمایش ها (2955)/نظرات (0)

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x